Svenska

Ebro monsterhunt erbjuder högklassiga guidade fiske äventyr i den spanska floden Ebro. Vi utgår ifrån Caspe som ligger ca 3 timmar från Barcelona.Här simmar Europas största sötvattens fisk malen “Silurus Glanis” som med sin enorma storlek och brutala styrka är en av Europas populäraste sötvattensfiskar. Med en maxvikt på över 100 kilo och en längd över 2,5 meter är det den ultimata sportfisken för den som vill prova på att fånga en stor sötvattens fisk inte allt för långt borta från Sverige!

Om du drömmer om att fånga en monsterfisk i dessa format, tveka inte att kontakta oss! Vi har lång erfarenhet av fisket efter Ebro och vi har hjälpt hundratals gäster att förverkliga sina drömmar!

Ebro monsterhunt drivs av Pontus Ingvarsson. Pontus har lång erfarenhet som guide i Spanien och har hjälpt många gäster att landa sina drömfiskar, specialiserad på malfiske och karpfiske men har även stor kunskap gällande fiske efter andra arter.

När ni bokar med Ebro monsterhunt kan ni vara säkra på att få en problemfri resa, fri från stress och med en fiskeupplevelse utöver det vanliga!

Allt sker mycket professionellt med alla behörigheter och tillstånd som krävs för att driva guideverksamhet i Spanien.

Så bokar du:

Kontakta oss på info@ebromonsterhunt.com och skriv med i mailet vilka datum du är intresserad av samt hur många ni är som önskar komma, så ser vi till att boka in en vecka som passar era önskemål. Priset för en veckas fiske är 850 Euro / person och en handpenning om 150€ betalas i samband med bokning och resterande summa betalas innan fiskets start.

Detta ingår:

 • 7 nätters boende på hotell i Caspe
 • 6 dagars fiske med full guidning
 • All utrustning som behövs till fisket samt alla nödvändiga licenser

Vi fiskar ca 10 timmar per dag, 8.00-18.00

En av de mest givande metoderna i Ebro är “Pelletsfiske” efter mal. För optimalt fiske rekommenderar vi att använda ca 2 säckar/grupp och dag. Priset för pellets är 60€ / 20kg säck och tillhandahålls av oss, Pellets är inte inkluderat i priset! Vid rent karpfiske går det åt betydligt mindre pellets oftast klarar man sig på ca 5-10kg per person och vecka.

Detta ingår ej:
Flyg och transport mellan flygplatsen och Caspe. Vi rekommenderar dig att ta hyrbil från flygplatsen, det går även tåg som funkar smidigt.

Mat – vi tar dig till ett par bra supermarkets där man kan handla allt nödvändigt, på kvällen finns ett flertal bra restauranger att välja på där du kan få en riktigt fin middag för ca 15 Euro.

Vi tillhanda håller allt som behövs med fiskeutrustning och rigg tillbehör för karp och mal av hög kvalitet! Vi använder alltid de mest effektiva fiske teknikerna och fiskar på de bästa platserna beroende på årstiden!

Vi erhåller all utrustning av högkvalitet med bland annat:

 • Custombyggda malspön från Fox special anpassade för fisket i Ebro
 • Shimano/Penn rullar med Berkley Ultra-cat flätlina
 • 14′ Xpress aluminium båtar med 15hp Mercury 4tk motorer
 • Humminbird ekolod med plotter
 • Riggtillbehör av toppklass från Owner, Black-Cat, Gigafish etc
 • All nödvändig utrustning för vägning special anpassade vågsäckar från Berkley och vågar från Reuben Heaton
 • Stolar och Parasoller från JRC

Till karpfisket:

  • Custom byggda karpspön från Fox 12′ 3,5lb
  • Shimano Big pit rullar med flätlina
  • Rigg tillbehör av toppklass från Korda ,Kryston,Fox etc
  • Fox Skypods / Banksticks med Fox larm och swingers

(Finns även tillgång till utrustning för spinnfiske efter gös, abborre och blackbass om man vill prova på fisket efter dessa arter!)

Sagt om oss

 • Pontus sköter sitt jobb som guide exemplariskt. Han är ödmjuk, flitig och har stor kännedom om både tekniken och platserna vi fiskade på. Jag rekommenderar alla fiskeintresserade att kontakta Pontus för en upplevelse ni aldrig kommer glömma!
  Martin Bengtsson
 • Vi hade ett riktigt bra fiske tack vare Pontus som hittar riktigt bra i floden, och verkligen anstränger sig för att man ska ha bästa möjliga fiske. Bra boende och allmänt väldigt trevlig resa, som varmt rekommenderas.
  Mikael Sandström
 • Under hela veckan ställer han upp till 110 procent tar hand om våra yngre barn på ett föredömligt sätt de pratar dagligen om resan och hur kul de hade! Har rest över hela världen och fiskat aldrig har jag mött en bättre guide!
  Jan teuchler
 • Pontus er - udover en meget behagelig fyr at opholde sig ved vandet med - også en utrolig dygtig guide og fisker. Han forklarer alt, så både erfarne, men også nye lystfiskere kan være med. Jeg har været i Ebro to gange med Pontus, og jeg har allerede booket den næste tur.
  Mads Hussing
 • En helt magisk upplevelse! Alla som någonsin funderat på att åka hit, och även ni som inte funderat - gör slag i saken och åk!! Kontakta Pontus och boka er resa, ingen kommer bli besviken. Sjukt professionell guidning in i minsta detalj.
  Niklas Graberg
 • Vi har fiskat på olika platser runt om i världen i 30 års tid och haft både bra och mindre bra guider under åren. Pontus är en av de bästa guider vi stött på, hans engagemang i fisket är alltid 100% och han ser alltid till du som fiskare får ut max av ditt äventyr. Om du vill vara säker på att få ett lyckat fiske i Ebro ska du se till att få Pontus som Guide hans kunskaper om Ebro och fisket där är en garanti för ditt livs upplevelse då det gäller Mal och Karp fiske.
  Peter Sommansson
 • I avslappende atmosfære ved bredden av Ebro gir Pontus 100% for en uforglemmelig opplevelse. Særdeles kompetent guide som anbefales.
  Jonatan Haga